29 Kasım 2013 Cuma

MAC Blackberry Far

Halen MAC far çılgınlığına yakalanmamış biri olarak Blackberry kesin almalıyım dediğim nadir renklerden oldu.

28 Kasım 2013 Perşembe

Marimekko Poppy Bouquet Allık



Bu allığı şu an ne yazık ki katalogda bulunan ürünlerden değil ama çiçekli dizaynı çok hoşuma gittiğinden blogda yer vereyim dedim.

27 Kasım 2013 Çarşamba

Yeni Makyaj Temizleme Rutinim

Akneli bir cildiniz varsa "makyaj yapma, makyaj daha kötü tıkar" lafını duymuşsunuzdur fakat bence asıl fondotene ihtiyacı olan bozuk ciltler. Şahsen ben cildim daha düzgün olsa BB kremle idare ederdim ama ne yazık ki daha fazla kapatıcılığa ihtiyaç duyuyorum.

Cilt tipinize uygun, gözeneklerinizde tıkama yapmayan fondoten ve pudra seçmek önemli ama daha da önemli olan makyajınızı iyice temizlemek. Ben eve gelir gelmez makyajımı anında temizlemezsem içim rahat etmiyor. Bu da çok memnun olduğum, yüksek kapatıcı cilt makyajı için yağlı ve akneli ciltlere tavsiye ettiğim rutinim:

25 Kasım 2013 Pazartesi

Blogumun 2. Yıl Çekilişi ile URBAN DECAY FUN PALET Hediye Ediyorum! KAPANDI

SONUÇLAR TÜM LİNKLERİ KONTROL ETMEM BİRKAÇ GÜN SÜRECEĞİNDEN BU HAFTA İÇİNDE BİR ARA AÇIKLANACAK!

Blogum 2 yaşına girmiş bulunuyor :) İki senedir yazmaktan büyük keyif aldığım, çok güzel takipçiler kazandığım bir ortam oldu benim için. Bu sebeple de bir takipçime Amerika'dan getirdiğim yepyeni bir Urban Decay Fun palet hediye etmek istiyorum. Palet sadece fotolar için açıldı, kesinlikle dokunulmadı. Şartlar ise çok çok kolay :)

İstek Listesi: Saç Bakımı

Saçlarımı 1.5 senedir uzatıyorum ve şu sıra neredeyse belime geldiler. Özellikle geçen aylarda saçlarımı uçlardan kestirip ombre yaptırınca bakımını da hiç ihmal etmez oldum. Bunlar da almayı düşündüğüm, istediğim saç bakım ürünleri:

23 Kasım 2013 Cumartesi

Avon Care Tazeleyici Jel Temizleyici

Avon cilt bakım ürünleri ile pek anlaşamıyorum, fakat geçen aylarda bu jel temizleyiciyi indirimde görünce deneyeyim dedim. Makyaj temizleme rutinimi yakında yazacağım, o yazıda bu ürünü de göreceksiniz.

21 Kasım 2013 Perşembe

Avon K13 Alışverişim

Bu ay Avon'un fırsat katalogları dolu dolu, ben de kaçırmak istemediğim birkaç ürünü çok uygun fiyatlara edinme amaçlı bir sipariş verdim.

19 Kasım 2013 Salı

Avon Perceive Vücut Spreyi & Parfüm İndirimi

Perceive, Avon'un uzun süredir katalogda olan kokularından biri. Hem kadın hem de erkek versiyonu olan bu parfümün ben önce vücut spreyini denemeye karar verdim ve indirimden uygun bir fiyata bu spreyi edindim.



18 Kasım 2013 Pazartesi

Revlon Nearly Naked Fondoten

Nearly Naked, Revlon'un yeni sayılabilecek bir ürünü. Bloglarda, Youtube'da çok fazla övülünce ben de almıştım fakat kullanmaya sıra ancak yeni gelebildi.

15 Kasım 2013 Cuma

DOA Kozmetik Alışverişim

Doa Kozmetik çok sık duyduğum bir site, üzüm çekirdeği yağı almaya niyetlenince de aklıma geldi ve siteden ilk siparişimi verdim.

14 Kasım 2013 Perşembe

Sonbaharı Seviyorum Mimi

Source: pinterest.com

Kozmetik perisi tarafından sonbaharı seviyorum miminde mimlenmişim, çok teşekkür ediyorum kendisine ve dolu dolu bloguna bu linkten göz atmanızı öneriyorum:)

Hemen sorulara geçelim :)

13 Kasım 2013 Çarşamba

Freeman Kömürlü & Siyah Şekerli Yüz Maskesi

Freeman maskelerine bayıldığım bir marka. Daha önce de Çikolata-Çilekli Kil Maskesi ve Anti-Stress Maskesini blogumda konuk etmiştim.

Bugün ise Charcoal &Black Sugar Facial Polishing Mask blogumda. Kömür ve esmer şeker içeren, benim biraz yapıca MAC Volcanic Ash Exfoliator'a benzettiğim bir ürün kendisi.


11 Kasım 2013 Pazartesi

Neutrogena Visibly Clear Serisi

Cilt bakım ürünlerini seri halinde kullanmanın daha etkili olduğuna inanan biri olarak Visibly Clear serisini  bayram indirimlerinde tamamladım. Jel yüz temizleyicisini, toniğini, maske/temizleyicisini ve akne önleyici kremini aldım ve hep birlikte düzenli kullanmaya başladım.

8 Kasım 2013 Cuma

Son Zamanlarda Saç Bakım Rutinim


Saçlarım bir senede aşırı uzadı ve şu sıra neredeyse belime ulaşacak, fakat uçları çok yıpranıyor. O yüzden şu sıralar saç bakımıma özen göstermeye çalışıyorum, ama çok fazla ürün kullanmak da saçlarımı hızlı yağlandırıyor. Sayıca az ama her türlü işimi gören seçimler yapmaya çalışıyorum, bu aralar kullandığım ürünler de şunlar:

6 Kasım 2013 Çarşamba

Turuncu Kasa ile Avene Alışverişim

Yakında yazısını yazacağım Neutrogena serisi cildimde bir facia yaratınca mecburen yeni bir cilt bakım serisi arayışına giriştim ve Avene Cleanance ürünlerini denemeye karar verdim. Turuncu Kasa'da fiyatları diğer sitelerden uygun olunca ilk kez bu sayfadan bir sipariş verdim.

5 Kasım 2013 Salı

Ekim Favorileri

Ekim ayında fazla makyaj yapmadım desem yeridir, hep sade ve doğal renkler kullanıp minimum ürünle makyajımı bitirdim fakat saç bakımı ve cilt bakımında yeni ürünler bulma arayışım sürdü. Bu ay en çok kullandığım, sevdiğim 5 ürün ise bunlar:


3 Kasım 2013 Pazar

Ekim Ayı Bitenler - 22


En son Temmuz ayında bitenler yazısı yazmışım, aylar sonra tekrar biten ürünlerimle karşınızdayım. Bu ay İstanbul'da sürekli durmayıp seyahat halinde olduğumdan pek biten olmadı, ama az da olsa dibini gördüklerim bunlar: