4 Mayıs 2013 Cumartesi

Rimmel London Stay Glossy Lipgloss- 640 All Day Seduction

Parlaticidansa ruj insaniyim aslinda, ama rengini veren ve putur putur simli olmayan parlaticilari da arada kullaniyorum. Rimmel'in bu parlaticisini renginin kabinda cok hos gozukmesi sebebiyle almistim fakat kullanmaya yeni sira gelebildi.


640 numarali All Day Seduction, altin rengi minicik isiltilara sahip bir pembe. Altin rengi yansimalar glossun cok daha mercan rengi durmasini sagliyor, sicak tonlu ve yaza uygun, bronz tene guzel gidecek bir renk kisacasi. Icinde dana gibi simlerden olmadigindan dudakta putur putur durmamasi da bir artisi.


Swatchta da goruldugu uzere hafif isiltili ama  abartiya kacmayan, gunluk olarak kullanilabilecek bir gloss. Yapis yapis degil, bu da bence gayet guzel bir ozelligi cunku yapisan kati kivamli parlaticilardan sanirim hepimiz nefret ediyoruz. Oyle fazla kalici degil, 1-2 saatte kaybolup gidiyor ama gun icinde tazelemeye usenmiyorsaniz sorun olmayacaktir.


Gelelim dudakta durusuna. Keske daha opak olsaydi dedim bu urun icin, cunku dudaga rengini tam olarak vermiyor. Biraz renk kattigi dogru ama alttan kendi dudak renginiz de gozukuyor, fazla ortucu yapida degil. Cam gibi pasparlak duran glosslardan da degil, hafif bir isilti ve renk veriyor dudaklara sadece ve gayet siradan suruyor dudakta.

Beni dudakta durusu hayal kirikligina ugratsa da, gunluk makyaj icin yaza uygun bir gloss isteyenler bu renge goz atabilirler. Watsons'larda 12 TL civarina var sanirim, ama indirimlerle daha uygun fiyata alinabilir. Dudaginiza hafifce isilti ve pembe-mercanimsi bir renk katan. yapis yapis olmayan ve uygun fiyatli bir dudak parlaticisi ariyorsaniz All Day Seduction isinizi gorecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder