10 Ocak 2013 Perşembe

Victoria's Secret Amber Romance Parfüm

Victoria's Secret'ın bu kokusu birden fazla şişe kullandığım nadir parfümlerden. Çoğu kişinin aksine ben bir parfümü bitirince onu aşırı çok beğenmediysem tekrar kullanmam, bu parfümü de 2 kez hediye gelmesi dolayısıyla 2 şişe kullanmış oluyorum.



Parfümün ana notaları kehribar, vişne, krema, vanilya ve sandal ağacından oluşuyor. Tatlı, kalıcı ve biraz ağır bir koku. Ben zaten tatlı kokuları sevdiğimden hoşuma gitti, ama normalde de esmer tenlilerde daha güzel duracağı kanısındayım.

Bu kokunun beni şaşırtan yanı kalıcılığı, gerçekten de çok kalıcı bir parfüm. Saatler sonra bile kokusunu yoğun şekilde almak mümkün oluyor. Bilindik meyveli hafif, günlük kokulardan değil kesinlikle, daha geceye uygun bir koku.

Amber Romance serisinin vücut spreyi, losyonu, peelingi, duş jeli ve el ve vücut kremi de var devam ürünü olarak. Özellikle duş ürünleri ile birlikte kullanıldığında etkisinin artıp daha da uzun süre kalacağı kanaatindeyim.

Eğer tatlı ve geceye uygun bir koku arıyorsanız Amber Romance'i tavsiye ederim. Bu parfümü ve devam ürünlerini VS mağazalarında bulabilirsiniz, ancak fiyatlar hakkında bir bilgim yok. Ayrıca, VS kozmetikleri Trendyol, Limango gibi sitelere de ara ara çıkıyor, buralara da göz atılabilir.

Sizin VS kokularından önerecekleriniz hangileri?

1 yorum:

  1. Bu koku gerçekten favorim vanilla Lace de çok güzeldir. Body Misti de çok kalıcı tavsiye ederim. :)
    http://kozmetigedair.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil